Home » , » FOTBAL: CSU ”Dunărea de Jos” a învins, în meci amical, echipa de Liga a III-a Victoria Traian

FOTBAL: CSU ”Dunărea de Jos” a învins, în meci amical, echipa de Liga a III-a Victoria Traian

foto: CSU Dunărea de Jos
Viceliderul Ligii a IV-a gălățene, CSU ”Dunărea de Jos” Galați,  a debutat cu o victorie în meciurile amicale din actuala perioadă precompetițională. Sâmbătă, pe terenul sintetic al stadionului Dunărea (Dunărea 2), gruparea gălățeană a jucat cu cei de la Victoria Traian, județul Brăila, echipă clasată pe ultimul loc în seria a II-a din Liga a III-a, cu multe îmbunătățiri în lot față de prima parte a campionatului. 

Jocul de pe sinteticul de la stadionul Dunărea a fost câștigat de studenții profesorului Cătălin Savu cu scorul 3 - 1, la pauză 1 - 0. Golurile studenților au fost marcate de: Cosmin Gîrleanu, Daniel Cană și Costin Serea. Profesorul Cătălin Savu, antrenorul studenților, a folosit întreg lotul avut la dispoziție, iar echipa de start a fost: Măstăcan - Apostol, Antofe, Moise, Hilohi - Anastasie, Iancu, Florea, Popov - Gîrleanu, Grigoraș. 

Seria jocurilor de pregătire va continua pentru CSU ”Dunărea de Jos”, iar următorul meci este programat cu cei de la Sporting Liești, locul șase la finalul turului din Liga a III-a. Meciul este pentru sâmbătă, 3 februarie, la Galați, pe terenul sintetic al stadionului Dunărea.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger