Home » , , » FOTBAL: CSU Dunărea de Jos revine luni la antrenamente

FOTBAL: CSU Dunărea de Jos revine luni la antrenamente


Gruparea gălățeană de Liga a IV-a CS Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați reia luni pregătirile pentru parte a doua a sezonului. Studenții profesorului Cătălin Savu vor susține pregătirile pentru retur pe plan local, la Galați, la stadionul Dunărea și la Siderurgistul, fără noutăți în lot. Pentru partea a doua a sezonului obiectivul grupării gălățene este formarea unei echipe competitive alcătuită din studenți.

Până la startul Ligii a IV-a și a fazei județene a Cupei României, gălățenii vor participa la Cupa de Iarnă - Memorial ”Nicolae Rainea”, competiție ce se va disputa în sală, organizată de Asociația Județeană de Fotbal Galați. 

După ce s-au disputat meciurile din turul Ligii a IV-a CSU ”Dunărea de Jos” este pe locul doi în clasament cu 30 de puncte din 12 jocuri, un punct mai puțin decât campioana de toamnă, Unirea Braniștea, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul trei, Zimbrul Slobozia Conachi. În prima etapă din retur CSU va juca pe terenul concitadinei Quantum Club.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger