Home » » FUTSAL: Octavian Cireș - selecționat în lotul României pentru UEFA Futsal Euro 2018

FUTSAL: Octavian Cireș - selecționat în lotul României pentru UEFA Futsal Euro 2018

foto: United Galați
Selecționerul echipei naționale de futsal a României a anunțat, prin intermediul site-ul FRF, lotul cu care echipa națională de futsal a României va aborda meciurile de la UEFA Futsal Euro 2018. În lotul echipei României a fost păstrat și un jucător de la United Galați, Octavian Cireș, deși din lotul lărgit au făcut parte alți trei jucători: Viorel Cojoc, Bogdan Covaci și Andrei Crăciun. 

”E un jucător care îmi place, talentat, de perspectivă. Vreau să meargă alături de noi la acest turneu final, să vadă ce înseamnă o asemenea competiție”,  a spus selecționerul Robert Lupu despre sportivul gălățean pentru site-ul FRF.

Altfel, în lotul României pentru Euro 2018 sunt selecționați și gălățenii Petrișor Toniță, jucător format la CS United Galați, legitimat acum la Autobergamo Deva, și Florin Ignat, Autobergamo Deva. România va debuta la UEFA Futsal Euro Slovenia 2018 miercuri, 31 ianuarie, de la ora 18.00, cu Portugalia. În grupă România va mai juca cu Ucraina, 2 februarie. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger