Home » , » FUTSAL: United a reluat pregătirile cu noutăți în lot

FUTSAL: United a reluat pregătirile cu noutăți în lot


Gruparea gălățeană ce activează în Liga I de futsal, United - vicecampioana en-titre, a reluat pregătirile pentru parte a doua a campionatului Ligii I. La antrenamentele echipei pregătite de Cosmin Gherman și Alexandru Tănăsilă participă și ultima achiziție a clubului gălățean, portarul Răzvan Cătinean, conform paginii de facebook a clubului gălățean. Portarul de 26 de ani vine de la fosta campioană a României, City us Târgu Mureș, echipă la care a fost pregătit de Cosmin Gherman și la care a fost coleg cu Bogdan Covaci. De la primul antrenament din 2018 au lipsit cei trei jucători originari din Brazilia, Wellington Silva, Kailon Borges și Magnus Varela, aceștia vor reveni la Galați în cursul săptămânii viitoare. 

Altfel, Comisiile Federației Române de Fotbal au amânat din nou cazul Informatica Timișoara - United, noul termen înaintat de FRF fiind 18 ianuarie.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger