Home » , , » HANDBAL: CSU Danubius continuă seria înfrângerilor din deplasare

HANDBAL: CSU Danubius continuă seria înfrângerilor din deplasare


Echipa feminină CSU Danubius a început cu o înfrângere jocurile oficiale din anul 2018. Chiar dacă au întâlnit un adversar mai slab cotat, U Cluj - Napoca avea o singură victorie înaintea meciului, echipa gălățeană a pierdut jocul de la Cluj - Napoca, cu U, scor 32 - 26.  

Prima parte a jocului s-a încheiat cu scorul 12 - 10 pentru gazde. Gazdele au început mai bine, iar în minutul 11 aveau avantaj de patru goluri, scor 6 - 2, echipa gălățeană trecând peste zece minute în care nu a marcat. Prin golurile Elenei Livrinikj Danubius a revenit în joc și s-a apropiat la două goluri cu cinci minute înainte de pauză, ecart ce avea să rămână până la finalul reprizei inaugurale. În prima parte defensiva gălățeană a suferit o pierdere importantă Tamara Bokaric a păsărit terenul accidentată.  În primele zece minute din repriza a doua CSU a repetat evoluția din ultima parte a reprizei de debut. Gălățencele au reușit să egaleze, 15 - 15 Elena Livrinikj, chiar și într-un moment al jocului în care evoluau în dublă inferioritate numerică. La fel ca în prima parte a urmat o perioadă în care gălățencele nu au reușit să marcheze iar gazdele au luat avans important pentru a se desprinde. 
 
Înfrângerea de la Cluj - Napoca este a șaptea pentru echipa gălățeană, iar în clasament, după 11 etape din Liga Florilor CSU Danubius este pe locul 10 cu 12 puncte. Echipa gălățeană a pierdut toate cele cinci jocuri disputate în deplasare. Pentru CSU Danubius urmează jocul de pe teren propriu cu HC Zalău, 17 ianuarie, în penultima etapă a turului LNHF.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger