Home » , , » HOCHEI: Două jocuri la Gheorgheni pentru Dunărea în CN juniori II

HOCHEI: Două jocuri la Gheorgheni pentru Dunărea în CN juniori II


Juniorii sub 16 ani de la Dunărea au programate la finalul acestei săptămâni două jocuri în Campionatul Național al juniorilor II, sub 16 ani. Sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 17.30, și duminică, 28 ianuarie, de la ora 10.30, ”gladiatorii” vor susține două meciuri pe gheața Patinoarului din Gheorgheni, în compania celor de la CSȘ Gheorgheni.

Conform clasamentului FRHG, de aici, juniorii gălățeni sunt pe locul trei cu 20 de puncte, acumulate în zece jocuri, șapte victorii - trei înfrângeri. Echipa Clubului Sportiv Școlar din Gheorgheni este pe doi în clasamentul din Campionatul Național al juniorilor sub 16 ani cu 23 de puncte din zece jocuri. Cele două jocuri de la Gheorgheni vor fi primele din acest sezon dintre cele două echipe, jocurile de la Galați, programate anul trecut în decembrie, nu s-au disputat.

Altfel, precedentele jocuri ale juniorilor gălățeni, din CN juniori II, de la Suceava, au fost câștigate de ”gladiatori” cu 12 - 0 și 9  - 2, iar cele două jocuri de la Galați cu CSȘ Miercurea Ciuc, programate inițial pentru 27 - 28 ianuarie, CN juniori I, au fost amânate.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger