Home » , , » HOCHEI: Două meciuri cu CSM Suceava pentru ”gladiatori” în CN juniori II

HOCHEI: Două meciuri cu CSM Suceava pentru ”gladiatori” în CN juniori IIHocheiștii juniori sub 16 ani de la Gladiators Dunărea Galați au programate la finalul săptămânii două jocuri la Suceava cu cei de la CSM Suceava. Sâmbătă, 6 ianuarie, de la ora 17.30, și duminică, 7 ianuarie, de la ora 10.30, ”gladiatorii” vor susține primele două meciuri din acest an la Patinoarul din Suceava.

Conform clasamentului oferit de FRHG echipa gălățeană, vicecampioana ultimelor două ediții din CN juniori II, este pe locul trei cu 17 puncte din nouă jocuri, în timp ce echipa din Suceava este pe locul 6, ultimul, fără puncte acumulate în 12 jocuri disputate. În acest sezon Dunărea și CSM Suceava s-au mai întâlnit într-o etapă dublă, la Galați, iar Dunărea a câștigat cele două jocuri cu scorurile 23 - 5 și 18 - 0.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger