Home » , » HOCHEI: ”Dublă” cu Corona Brașov și SC Miercurea Ciuc pentru Dunărea în debutul anului 2018

HOCHEI: ”Dublă” cu Corona Brașov și SC Miercurea Ciuc pentru Dunărea în debutul anului 2018Hocheiștii de la Dunărea vor începe anul 2018 cu două jocuri în compania celor două echipe din România ce activează în Erste Liga, fosta Ligă Mol. Joi, 11 ianuarie, echipa pregătită de Cristi Munteanu și Vitali Donika va juca primul meci al anului la Brașov, Patinoarul Olimpic, cu campioana României, Corona Wolves Brașov. Apoi, vineri, 12 ianuarie, echipa gălățeană se va deplasa la Miercurea Ciuc, Patinoarul Vakar Lajos, pentru jocul cu liderul la zi din Campionatul Național de Seniori, SC Miercurea Ciuc.

Conform programării inițiale Dunărea trebuia să joace sâmbătă, 13 ianuarie, primul meci din 2018 de la Galați cu cei de la SC Miercurea Ciuc, dar cum harghitenii au programat joc în aceeași zi în Erste Liga cu Ferencvárosi Torna Club, meciul de la Galați, din Campionatul Național de Seniori, a fost amânat. De altfel, pe lângă jocul cu liderul, SC Miercurea Ciuc, Dunărea mai are două meciuri ce urmează să fie reprogramate cu cei de la Corona Brașov.

Jocurile din Campionatul Național, de la Brașov și Miercurea Ciuc, sunt abordate de echipa gălățeană de pe locul trei cu 32 de puncte din 21 de jocuri, opt puncte mai mult decât cei de la Steaua București - principala contracandidată la un loc în semifinale, locul cinci, 24 de puncte din 23 de jocuri, Steaua mai are de jucat două meciuri cu cei de la Sportul Studențesc. Corona Brașov, prima adversară a gălățenilor, este pe locul patru în clasament cu 32 de puncte, dar din 17 jocuri, în timp ce SC Miercurea Ciuc conduce în Campionatul Național cu 65 de puncte din 25 de jocuri. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger