Home » , » HOCHEI: Dunărea joacă marți, la Galați, cu SC Miercurea Ciuc

HOCHEI: Dunărea joacă marți, la Galați, cu SC Miercurea Ciuc


Programat inițial pentru sâmbătă, 13 ianuarie, jocul din Campionatul Național de Seniori dintre hocheiștii de la Dunărea și cei de la Sport Club Miercurea Ciuc se va disputa marți, 16 ianuarie, de la ora 18.30, la Galați, Patinoarul Dunărea. 

Jocul de marți este abordat de Dunărea de pe locul patru în CNS cu 32 de puncte din 23 de jocuri, 11 victorii - 12 înfrângeri, în timp ce harghitenii conduc în clasament cu 68 de puncte din 26 de jocuri, 23 victorii - 3 înfrângeri. Locul ocupat de Dunărea este ultimul care la finalul sezonului regulat asigură prezența în play-off, semifinale.  Principala adversară  a gălățenilor pentru ultimul loc din semifinale, Steaua București, este pe locul 5 în clasament cu 24 de puncte din 23 de jocuri. Steaua joacă luni, 15 ianuarie, la Brașov, cu echipa de pe locul doi Corona Brașov.

Meciul de marți va fi ultimul dintre cele două echipe din sezonul regulat. În celelalte jocuri disputate în acest sezon harghitenii s-au impus de fiecare dată, 7 - 1, 9 - 0, 9 - 4, la Miercurea Ciuc, 3 - 4 și 3 - 4, la Galați. În acest sezon Dunărea și SC Miercurea Ciuc s-au întâlnit și în Cupa României, tot la Galați,. iar jocul a fost câștigat de harghiteni cu scorul 6 - 1.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger