Home » , » HOCHEI: Dunărea a pierdut și al doilea joc din ”dubla” de la Brașov

HOCHEI: Dunărea a pierdut și al doilea joc din ”dubla” de la BrașovDupă înfrângerea de ieri, scor 0 - 7, hocheiștii de la Dunărea au pierdut și al doilea meci al dublei de la Brașov, cu Corona, din Campionatul Național de Seniori. Înfrângerea din al doilea meci a fost la aceeași diferență ca în primul de șapte goluri, scor 10 - 3. 

La prima pauză Corona a intrat în avantaj cu scorul 1 - 0, în treimea secundă gazdele s-au impus cu scorul 6 - 1, pentru Dunărea a marcat Anton Cristian Popa, din pasa lui Donatas Kumeliauskas, la scorul 5 - 0, iar scorul ultimei treimi a fost 3 - 2 pentru gazde, golurile gălățenilor au fost marcate de Andriy Butochnov, din pasa lui Anton Cristian Popa, la scorul 8 - 1, și Mykola Kolyada, pasă Anton Cristian Popa, pentru scorul 10 - 3. 

Dunărea: Bogdan Alexandru Popa, Laszlo Arnold - portari;

Ivan Zheltov, Hildebrand Szabolcs, Ordan Szilard, Ciprian Țapu, Pal Zsombor, Elod Antal
- fundași;

Anton Cristian Popa, Donatas Kumeliauskas, Lorincz Levente, Remus Gheorghe, Mykola Kolyada, Andriy Butochnov, Sergy Chernenko, Adrian Irimia, Dragoș Petrică - atacanți; Cristi Munteanu și Vitali Donika - antrenori. Statistica oficială a jocului aici

După cele două jocuri de la Brașov, în clasamentul din Campionatul Național de Seniori, Dunărea este pe locul patru cu 32 de puncte din 26 de jocuri, opt puncte, dar și un meci în plus față de echipa de pe locul cinci, Steaua București. Pentru Dunărea urmează, conform programării inițiale, două jocuri cu Progym Gheorgheni. Primul meci este programat pentru 2 februarie, la Galați, iar al doilea pentru 4 februarie, la Gheorgheni.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger