Home » , » HOCHEI: Dunărea revine astăzi la antrenamente

HOCHEI: Dunărea revine astăzi la antrenamente


Hocheiștii de la Dunărea au programat astăzi primul antrenament din anul 2018. ”Astăzi, de la ora 19.00, avem programat primul antrenament al anului. Pregătirile se vor desfășura cu aceeași conducere tehnică. În ceea ce privește lotul de jucători nu mai putem transfera, perioada de transferuri s-a închis”, ne-a spus directorul  Mihai Brandabur. 

Anul va fi început de Dunărea cu două jocuri consecutive în deplasare, 11 ianuarie, la Brașov, cu Corona, 12 ianuarie, la Miercurea Ciuc, cu Sport Club. Conform directorului Mihai Brandabur meciul din 13 ianuarie, de la Galați, cu SC Miercurea Ciuc, nu se va disputa la data stabilită inițial. În aceeași zi harghitenii au meci, la Miercurea Ciuc, cu Ferencvaros Budapesta, în Erste Liga, jocul din Campionatul Național cu Dunărea urmând să fie reprogramat.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger