Home » , » HOCHEI: Înfrângere pe terenul ”lupilor” pentru Dunărea

HOCHEI: Înfrângere pe terenul ”lupilor” pentru Dunărea

Primul meci din cele două în care hocheiștii de la Dunărea întâlnesc echipele românești din Erste Liga a fost pierdut de hocheiștii de la Dunărea. Disputat la Patinoarul Olimpic din Brașov, jocul cu campionii de la Corona Wolves Brașov a fost pierdut de Dunărea cu scorul 2 - 5 (0 - 1, 0 - 2, 2 - 2). 

Corona s-a distanțat la 3 - 0 după două  reprize, prin golurile marcate de Csiki Zoltan, Martin Saluga și Biro Matyas. În minutul 5 din ultima treime Sergei Chernenko, din pasa lui Donatas Kumeliauskas a redus din diferență, iar la jumătatea ultimei reprize Donatas Kumeliauskas, din pasa lui Ivan Zheltov,  a fructificat un moment de superioritate numerică și a redus diferența la un singur gol, scor 3 - 2. Ultimul cuvânt în meci l-au ”lupii” iar Zabludovski și Walls au stabilit scorul final al jocului 5 - 2.  

Dunărea: Bogdan Alexandru Popa, Arnold Laszlo - portari;

Ivan Zheltov, Orban Szilard, Vladimir Romanenko, Ciprian Țapu, Elod Antal, Pal Zsombor - fundași;

Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Donatas Kumeliauskas, Lorincz Levente, Remus Gheorghe, Mykola Kolyada, Andriy Butochnov, Szocs Szabolcs, Sergei Chernenko, Adrian Irimia, Dragoș Petrică - atacanți, Cristi Munteanu și Vitalii Donika - antrenori. Echipa din Brașov este pregătită de fostul antrenor de la Dunărea slovacul Julius Penzes.

Statistica oficială a jocului aici. Mâine, 12 ianuarie, de la ora 18.30, Dunărea va juca la Miercurea Ciuc cu Sport Club.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger