Home » , » Înfrângere și la Miercurea Ciuc pentru hocheiștii de la Dunărea

Înfrângere și la Miercurea Ciuc pentru hocheiștii de la Dunărea

Și al doilea meci din ”dubla” cu cele două echipe din România ce activează în Erste Liga, de la Miercurea Ciuc, cu Sport Club, a fost pierdut de hocheiștii de la Dunărea. După înfrângerea de ieri, scor 5 - 2, de la Brașov, Dunărea a pierdut cu scorul 9 - 4 (5 - 2, 2 - 0, 2 - 2), jocul de pe terenul SC Miercurea Ciuc. Dunărea s-a ținut aproape de echipa gazdă doar în prima repriză. Harghitenii au deschis scorul, Dunărea a egalat, Anton Cristian Popa, pasă Adrian Irimia, gazdele au marcat pentru 2 - 1, gălățenii au egalat la doi, Mykola Kolyada, pasă Donatas Kumeliauskas și Ciprian Țapu. Până la finalul primei părți ciucanii au mai marcat de trei ori, Dunărea nu a mai reușit să înscrie în poarta lui Onodi. În repriza a doua echipa Miercurea Ciuc a mai marcat de două ori, astfel că după două reprize Sport Club conducea cu scorul 7 - 2. În ultima treime Dunărea a reușit să marcheze alte două goluri. După ce gazdele s-au distanțat la 8 - 2 gălățenii au marcat de două ori consecutiv, Adrian Irimia, pasă Anton Cristian Popa și Andryi Butochnov, pasă Popa. Tabela a fost închisă de cucani în ultimul minut de joc.

Dunărea: Laszlo Arnold, Bogdan Popa - portari; 

Ivan Zheltov, Orban Szilard, Ciprian Țapu, Elod Antal, Pal Zsombor - fundași;

Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Donatas Kumeliauskas, Lorincz Levente, Remus Gheorghe, Mykola Kolyada, Andriy Butochnov, Szocs Szabolcs, Sergei Chernenko, Adrian Irimia, Dragoș Petrică - atacanți, Cristi Munteanu și Vitalii Donika - antrenori.

Pentru Dunărea urmează două jocuri la Brașov, cu Corona, 19 - 20 ianuarie, meciul din 13 ianuarie, de la Galați, cu SC Miercurea Ciuc a fost amânat. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger