Home » , , » Iulian Apostol: ”La mijlocul anului 2018 ne dorim să ne bucurăm de o promovare de care vom încerca să ne achităm cât mai bine”

Iulian Apostol: ”La mijlocul anului 2018 ne dorim să ne bucurăm de o promovare de care vom încerca să ne achităm cât mai bine”


Unul dintre oamenii din conducerea Oțelului, Iulian Apostol, a adresat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, un mesaj fanilor Oțelului. ”Pentru fanii Oțelului sunt multe de spus, pentru oamenii care sunt alături de Oțelul, pentru oamenii care știm că suferă a pentru Oțelul, chiar și pentru cei care ne critică, poate uneori pe bună dreptate, uneori poate din prea mult entuziasm, însă, vreau ca toată lumea să înțeleagă că cei care suntem în conducere facem totul ca această echipă să promoveze în Liga a II-a, ca acest club  să fie profesionist, ca acești suporteri să fie mândri de echipă și de club. Le mulțumim că sunt, și au fost, alături de Oțelul. Ne dorim să fie în număr cât mai mare, iar la mijlocul anului 2018 să ne întâlnim cu toții să ne bucurăm de o promovare de care vom încerca să ne achităm cât mai bine să se întâmple”, a spus Iulian Apostol.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger