PUBLICITATE

Home » , , , » Iulian Apostol: ”Sub nicio formă nu se pune problema schimbării lui Alex Ciobanu”

Iulian Apostol: ”Sub nicio formă nu se pune problema schimbării lui Alex Ciobanu”

sursa foto: Oțelul Galați


Manager-ul de la SC Oțelul. Iulian Apostol,  anunțat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că antrenorul Alex Ciobanu va continua să conducă Oțelul și în partea a doua a sezonului. ”În momentul în care Damian Băncilă a renunțat toată lumea ne-a sugerat să aducem un antrenor cu nume. Nu ne-a fost ușor, asemenea decizii nu se i-au cu inima, această decizie a fost luată cu capul. Ne-am gândit in primul rând că sunt oameni care pot duce un număr de etape. Când a plecat Damian Băncilă mai erau șase etape, dar noi mai aveam de jucat cinci etape, în una trebuia să stăm. Era un parcurs în care echipa urma să joace cu cele mai bune echipe din serie. Nu trebuie să uităm ce echipe erau. Pot spune că suntem satisfăcuți de ce s-a întâmplat în ultimele cinci etape cu Alex. Am avut echipele cele mai bune în față, am avut un șoc în sânul echipei. Ne bucură că  a fost pozitiv, mă bucur că suntem în obiectivul trasat de conducere, acela ca la sfârșitul turului să nu fim la mai mult de trei puncte de primul loc. Sub nicio formă nu se pune problema schimbării lui Alex Ciobanu. Vrem să avem continuitate, este foarte important să avem continuitate la nivelul grupului. Este foarte important ca grupul să asculte de dirijor. La momentul ăsta am informații că grupul merge pe drumul cel bun, iar la sfârșitul sezonului să ne aducă mult dorita promovare”, a spus Apostol.

Alexandru Ciobanu a preluat Oțelul cu șase etape înainte de finalul turului, iar rezultatele înregistrate au fost: 1 - 0 la Olimpic Râșnov, 1 - 0 cu Aerostar Bacău, 2 - 1 cu Sporting Liești, 1 - 1 cu FK Miercurea Ciuc și 1 - 1 cu AFC Hărman. După ce s-au disputat meciurile din tur SC Oțelul este pe locul patru cu 29 de puncte, la două puncte de liderul seriei Aerostar Bacău. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger