PUBLICITATE

Home » » SC Oțelul revine astăzi la antrenamente

SC Oțelul revine astăzi la antrenamenteSuporter Club Oțelul Galați revine astăzi la antrenamente. De la ora 17.00, echipa pregătită de Alexandru Ciobanu va susține prima ședință de pregătire la stadionul ”Oțelul”. De la finalul turului conducerea clubului a parafat trei transferuri, Bogdan Matei de la Academica Clinceni, Liga a II-a, Alexandru David, de la colega de serie AFC Hărman, și Radu Necșulescu, de la FC Hermanssstadt Sibiu, Liga a II-a. 

Prima parte a pregătirilor se va desfășura la Galați, începând cu 22 ianuarie, gălățenii vor intra în cantonament, la Galați, iar din 14 februarie, Oțelul va pleca în Antalya, unde vor susține mai multe meciuri de pregătire.   

Până acum clubul gălățean a  anunțat că a perfectat două meciuri amicale, 7 februarie, cu Dacia Unirea Brăila, Liga a II-a, jocul se va disputa cel mai probabil la Galați, stadionul Siderurgistul, și 9 februarie, cu Academica Clinceni, Liga a II-a, 9 februarie.  

După ce s-au disputat meciurile din turul seriei I, Liga a III-a, SC Oțelul este pe locul patru  în clasament cu 29 de puncte, două puncte mai puțin decât liderul seriei, Aerostar Bacău. La finalul sezonului echipa de pe primul loc va promova în Liga a II-a.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger