PUBLICITATE

Home » » VOLEI: Arcada a învins în 49 de minute CSȘ 2 Ukro Baia Mare

VOLEI: Arcada a învins în 49 de minute CSȘ 2 Ukro Baia Mare


Având în față un adversar inferior, numeric și valoric, echipa de volei masculin Arcada Galați s-a impus fără prea mari eforturi în jocul restant cu cei de la CSȘ 2 CNE Ukro Baia Mare. Echipa din Baia Mare a fost aproape să nu se prezinte la Galați, din cauza problemelor financiare. De altfel, maramureșenii s-au prezentat la joc cu opt jucători, sextetul ce a jucat tot meciul și două rezerve, fără antrenori.   

Restanța a fost total la discreția echipei gălățene care s-a impus cu scorul 3 - 0, după 49 de minute de joc. Pe seturi victoria gălățenilor a fost: 25 - 13 (8 - 3, 16 - 11), 25 - 10 (8 - 2, 16 - 9), 25 - 9 (8 - 2, 16 - 3). 

Cu 16 puncte Luka Suljagic a  fost cel mai bun realizator de puncte al meciului. Pentru Arcada au mai punctat: Zahar 15p, Bala 10p, Ferreira Rangel 5p, Cristudor 5p, Filipov 1p, Despotovski 1p. Au mai jucat: Lefterache și Majstorovic - libero. 

După victoria din restanța cu echipa din Baia Mare Arcada egalează la puncte echipa de pe locul doi Tricolorul Ploiești, ambele au câte 33 de puncte, și se apropie la două puncte de liderul Steaua București, 35 de puncte. Etapa viitoare, sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 15.30, Arcada va juca primul derby al anului la Ploiești cu cei de la Tricolorul LMV.     

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger