Home » » VOLEI: Arcada joacă sâmbătă la ”Polivalentă” restanța cu Ukro Baia Mare

VOLEI: Arcada joacă sâmbătă la ”Polivalentă” restanța cu Ukro Baia Mare

Echipa de volei masculin Arcada Galați revine la jocurile din Divizia A1 la finalul acestei săptămâni. Sâmbătă, 6 ianuarie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Dunărea, echipa gălățeană va juca meciul restant cu cei de la CSȘ 2 Ukro Baia Mare. Jocul de sâmbătă de la Polivalentă contează pentru etapa a  XIII-a din prima ligă masculină și este primul din campionatul de volei ce se dispută în anul 2018. Etapa cu numărul 13 s-a disputat la finalul anului trecut, dar din cauza programului încărcat al gălățenilor meciul a fost reprogramat pentru 6 ianuarie. 
Jocul de sâmbătă este abordat de Arcada de pe locul trei în Divizia A1 cu 30 de puncte, din 12 jocuri, cinci puncte mai puțin, dar și un joc decât liderul Steaua București. Echipa din Baia Mare este nou promovată în Divizia A1 și înaintea jocului de la Galați este pe locul 11, penultimul, cu 7 puncte din 12 jocuri. Meciul tur, de la Baia Mare, a fost câștigat de Arcada cu scorul 3 - 0 (- 13, - 19, - 17). Partida va fi arbitrată de Cornel Ionescu, din Râmnicu Sărat, arbitru A1, și Florin Anton Margescu, din Pitești, arbitru A2.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger