Home » » VOLEI: Arcada a pierdut în trei seturi manșa tur din 8 - imile Cupei CEV

VOLEI: Arcada a pierdut în trei seturi manșa tur din 8 - imile Cupei CEV


Echipa de volei masculin Arcada Galați a pierdut meciul tur din faza optimilor de finală din Cupa Confederației Europene de Volei. Gruparea gălățeană a cedat în trei seturi jocul din Slovenia, de pe terenul celor de la ACH Volley Ljubljana. După un prim set pierdut cu scorul 25 - 19, gălățenii au cedat în prelungiri setul secund, scor 27 - 25, iar ultimul parțial a fost pierdut de gălățeni cu scorul 25 - 22. 

Cu zece puncte realizate Șerban Pașcan a fost cel mai bun jucător de la Arcada. pentru gălățeni au mai reușit puncte: Adrian Gontariu 8p, Marian Bala 6p, Ferreira Rangel 6p, Luka Slujagic 6p, Arvydas Miseikis 3p, Andrei spânu 2p. Au mai jucat: Filip Despotovski, Dima Filipov și Neven Majstorovic - libero. 

Manșa retur a jocului cu cei de la ACH Volley Ljubljana este programată pentru marți, 30 ianuarie, la Galați, Sala Sporturilor Dunărea. Pentru a se califica Arcada trebuie să obțină victorie de trei puncte, 3 - 0 sau 3 - 1, și să câștige și setul de aur. Următorul joc pentru Arcada este programat pentru 20 ianuarie, de la ora 17.00, pe teren propriu cu Dinamo București.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger