Home » » VOLEI: Arcada a ratat calificarea în sferturile Cupei CEV

VOLEI: Arcada a ratat calificarea în sferturile Cupei CEV


Echipa de volei masculin Arcada Galați a ratat calificarea în faza sferturilor de finală a Cupei Confederației Europene de Volei. Manșa retur din optimi a fost pierdută de gălățeni cu scorul 3 - 2, în fața slovenilor de la ACH Volley Ljubljana, după un meci în care gălățenii au arătat că pot întoarce soarta calificării. 

Arcada a început meciul în forță și s-a desprins rapid la 4 - 0, replica oaspeților a venit târziu când echipa gălățeană s-a distanțat la 12 - 4, scor de la care a început revenirea oaspeților. După un timp de odihnă solicitat de banca oaspeților slovenii au revenit, 16 - 9 la al doilea timp tehnic de odihnă, 17  -12, 17 - 14, 21 - 16. În finalul setului slovenii s-au apropiat la 22 - 20, 22 - 21, după care au ratat prima șansă de egalare, au trimis în fileu direct din serviciu, însă egalarea a venit la 23. Soarta primului set a fost decisă în prelungiri, la scorul 23 - 24 echipa oaspete a ratat prima minge de set cu un serviciu în fileu, însă primul set din cele două de care aveau nevoie a fost câștigat de echipa din Ljubljana cu scorul 26 - 24, după un atac afară a lui Adrian Gontariu. 

Echipa gălățeană a egalat situația în meci în setul secund câștigat categoric de Arcada cu scorul 25 - 19 (8 - 7, 16 -12, 21 -17). În setul trei al jocului gălățenii au arătat că pot întoarce soarta calificării. Arcada a câștigat parțialul cu scorul 25 - 21 (8 - 5, 16 - 14, 21 - 18). În al treilea parțial al jocului gălățenii au profitat și de greșelile neforțate ale slovenilor, în special  servicii în fileu, în momentele importante ale parțialului. Finalul setului trei i-a aparținut lui Adrian Gontariu, zălăuanul de 33 de ani a servit, Gontariu fiind și jucătorul care finaliza punctul. După două seturi în care au arătat că pot întoarce calificarea gălățenii au cedat al patrulea set al jocului cu scorul 19 - 25, cele două puncte câștigate de sloveni find  suficiente pentru calificare. Pe tot parcursul setului patru oaspeții s-au aflat la conducere, 8 - 5 la primul timp tehnic de odihnă, 16 - 8 la al doilea timp mort al setului. Gălățenii s-au apropiat la cinci puncte, scor 12 - 17, însă antrenorul slovenilor a întrerupt seria gălățenilor cu un time out. În finalul setului gălățenii au revenit de la 15 - 24 la 19 - 24, au salvat patru  mingi de set și calificare, cu Ferreira Rangel unul dintre principalii artizani ai revenirii, însă același Rangel a trimis mingea afară. 

Ce trebuia să fie set de aur, în cazul în care gălățenii ar fi câștigat setul patru, a fost doar un set de palmares câștigat de sloveni cu scorul 15 - 13. 

Jocul de astăzi a fost început de antrenorii Neculai Harabagiu și Marian Apostu cu formula: Filip Despotovski - Marian Bala, Ferreira Rangel, Adrian Gontariu, Liviu Cristudor, Andrei Spînu, Neven Majstorovic - libero. Au mai jucat: Șerban Pașcan, Luka Slujagic, Arvydas Miseikis,  Dymitro Filippov. Rezerve: George Zahar, Nikola Kovacevic.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger