Home » , , » BASCHET: Phoenix joacă duminică restanța cu Poli Iași

BASCHET: Phoenix joacă duminică restanța cu Poli Iași


În timp ce echipele din LNBM sunt în pauză competițională, pentru a face loc echipei naționale să susțină meciurile din preliminariile FIBA Basketball World Cup 2019, Phoenix va juca meciul restant cu cei de la Poli Iași. Meciul este restant din etapa a XIII-a, din prima parte a lunii ianuarie, la acea dată jocul nu s-a disputat din cauza problemelor cu suprafața de joc a sălii din Iași, lipsa suprafeței de joc omologată de FR Baschet a făcut ca echipa din Iași să joace două meciuri la Galați. 

Jocul cu echipa din Iași este abordat de Phoenix de pe locul opt în LNBM, ultimul care după primele două faza din prima ligă masculină asigură prezența în play-off. În 16 meciuri disputate Phoenix a câștigat opt, celelalte opt au fost pierdute. Ieșenii sunt pe locul 14, ultimul în LNBM, cu o singură victorie în 14 meciuri disputate. Pentru a-și consolida locul de paly-off la finalul sezonului regulat ( faza I și faza a II-a), Phoenix trebuie să învingă la Iași.      
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger