Home » , » CONCURS la Lider Sportiv: Zece bilete la gala de kickboxing COLOSSEUM GALAȚI de pe 23 Februarie!

CONCURS la Lider Sportiv: Zece bilete la gala de kickboxing COLOSSEUM GALAȚI de pe 23 Februarie!      În cadrul emisiunii Lider Sportiv, de sâmbătă, 17.02, de la ora 15.00, pe ProFM LiderFM (92,4 FM sau www.liderfm.ro), vor fi scoase la concurs nu mai puțin de zece bilete la gala de kickboxing Colloseum Tournament – Battle of Danubius. Gala se va desfășura vineri, 23 Februarie, de la ora 18.30, la Patinoarul Dunărea din Galați. Printre cei care vor intra în ring se numără Ionuț Pitbull Atodiresei, Cristiana Mongol Stancu, Sebastian Cozmâncă.


      Pentru a intra în concurs, trebuie să trimiteți sms la numărul 0765 441 702, sâmbătă, în intervalul orar 15.00 – 15.30, cu numele și prenumele dvs., plus răspunsul la întrebarea: Când va avea loc gala Colosseum Tournament – Battle of Danubius? Cei zece câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați la finalul emisiunii Lider Sportiv. 

Precizare: Costul unui sms este cel obișnuit perceput de către rețeaua dvs. de telefonie pentru un sms către un număr de Orange. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger