Home » , , , » CSU Danubius - duel important pentru salvarea de la retrogradare, sâmbătă, la Slobozia

CSU Danubius - duel important pentru salvarea de la retrogradare, sâmbătă, la Slobozia


După înfrângerea din ultima secundă de la Brăila echipa feminină CSU Danubius revine la jocurile din Liga Florilor. Sâmbătă, 3 februarie, de la ora 11.00, fetele pregătite de Valeriu Costea vor juca la Slobozia, cu HCM, un meci important pentru salvarea directă de la retrogradare, joc ce va conta pentru etapa a XV-a din LNHF, a treia din retur. 

Disputa de la Slobozia este abordată de CSU Danubius de pe locul 10 cu 12 puncte din 14 jocuri, în timp ce echipa din Slobozia ocupă locul 14, ultimul, la doar două puncte în spatele echipei gălățene. Despre jocul de la Slobozia antrenorul de la CSU Danubius a spus că vrea să câștige toate punctele: ”Pentru noi urmează un meci puternic, la Slobozia, ne pregătim pentru asta, să acumulăm puncte să ieșim din zona ”minată” a clasamentului. Fiecare meci pe care îl jucăm trebuie tratat ca atare din toate punctele de vedere, cu maximă seriozitate. Nu mă gândesc la alte lucruri decât la cele care trebuie. Noi vrem toate punctele de la toate jocurile, nu mergem la Slobozia în excursie, mergem să ne batem, să câștigăm puncte”, a declarat la finalul jocului de la Brăila antrenorul de la CSU Danubius Galați Vali Costea.  

În  etapa a XV-a mai este programat un joc important în lupta pentru evitarea retrogradării. Sâmbătă, 3 februarie, de la ora 16.00, la București, Rapid, locul 13, penultimul, va juca cu U Cluj, echipa de pe locul 11 cu 11 puncte. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger