Home » , , » Cupa de Iarnă continuă cu jocurile din zona Șendreni

Cupa de Iarnă continuă cu jocurile din zona ȘendreniDuminică, 4 februarie, Sala de Sport din Șendreni va găzdui meciurile din zona patru, ultima, de la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”. La zona de la Șendreni vor participa patru echipe: Foresta Șendreni, locul șase în Liga a V-a,  Victoria Independența, locul opt în Liga a IV-a, Agrostar Tulucești, locul cinci în Liga a IV-a, și Unirea Braniștea, liderul din Liga a IV-a. 

Turneul de la Șendreni va fi deschis, de la ora 10.00, de jocul dintre gazdele de la Foresta Șendreni și liderul primului eșalon fotbalistic județean Unirea Braniștea. Începând cu ora 10.50,Victoria Independența va juca cu Agrostar Tulucești, iar de la ora 11.50, echipa din Independența va întâlni gazdele de la Foresta Șendreni. Unirea Braniștea revine în competiție cu două jocuri. De la ora 12.40, liderul va juca cu Agrostar Tulucești, iar începând cu ora 13.40, vor juca cu cei de la Victoria Independența, urmând ca de la ora 14.30, Agrostar Tulucești să joace cu Foresta Șendreni. Câștigătoarea zonei de la Șendreni va obține calificarea la turneul final al Cupei de Iarnă. După ce s-au disputat jocurile din celelalte trei zone la turneul final, Galați, 4 februarie, au mai obținut calificarea: Zimbrul Slobozia Conachi, Quantum Club Galați și Gloria Ivești.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger