”Dublă” remiză amicală pentru CSU ”Dunărea de Jos” Galați

75
Gruparea gălățeană de Liga a IV-a CS Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați a susținut sâmbătă, la Galați, două jocuri de pregătire. Viceliderul primului eșalon fotbalistic județean a jucat cu Delta Ageysus Tulcea, locul trei în seria B din Liga a IV-a Tulcea, și Viitorul Ianca, liderul din Liga a IV-a Brăila. Cele două jocuri s-au încheiat la egalitate cu același scor 1 – 1. Pentru CSU golurile au fost marcate de: Adrian Anastasie, în jocul cu echipa din Tulcea, și Costin Serea, în meciul cu liderul din Liga a IV-a Brăila. 
Profesorul Cătălin Savu, antrenorul studenților, ne-a declarat că a optat să dispute două jocuri amicale pentru a oferi șansa să joace tuturor componenților lotului. ”Am vrut să joace toți jucătorii din lot. Din cauza accidentărilor, unii dintre jucători au evoluat mai mult. Au fost două jocuri bune de pregătire, care ne-au arătat unde suntem la momentul acesta. Săptămâna viitoare avem programat un nou meci amical cu echipa de Liga a III-a Sportul Chișcani, Brăila. Probabil vom juca meciul pe terenul echipei din Chișcani, pentru că vrem să jucăm pe teren de iarbă, accidentările sunt de la terenul sintetic”, ne-a spus antrenorul de la CSU ”Dunărea de Jos” Galați, Cătălin Savu. 
În această pauza competițională CSU ”Dunărea de Jos” a susținut patru jocuri amicale, iar rezultatele au fost: 3 – 1 cu Victoria Traian, Brăila, Liga a III-a, 1 – 3 cu Sporting Liești, Liga a III-a, și cele două remiza, scor 1 – 1, cu Delta Ageysus Tulcea și Viitorul Ianca. În prima etapă din returul Ligii a IV-a, studenții vor juca pe terenul concitadinei Quantum Club Galați, 11 martie
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal