Home » , » Dunărea - victimă sigură în fața ”lupilor”

Dunărea - victimă sigură în fața ”lupilor”


Cu lotul decimat de accidentări la care se adaugă și plecările din ultima vreme, hocheiștii de la Dunărea nu au reușit să ofere o replică decentă campionilor de la Corona Brașov în primul meci din ”dubla” restantă cu Corona Wolves Brașov. Primul joc al restanței cu ”lupii” a fost pierdut de Dunărea cu scorul 1 - 7. Brașovenii și-au asigurat victoria încă din prima repriză câștigată cu scorul 5 - 0. Treimea secundă s-a încheiat la egalitate, scor 1 - 1, în timp ce ultima parte a jocului a fost câștigată de oaspeți cu scorul 1 - 0. Singurul gol al gălățenilor a fost marcat de Szocs Szabocs, în urma unui contraatac, la scorul 5 - 0 pentru brașoveni. 

Vitali Donika, antrenorul care a condus echipa de pe bancă astăzi, a avut la dispoziție o rotație destul de scurtă, nici trei linii, lituanianul Donatas Kumeliauskas, trecut pe foaia de joc, nu a putut evolua din cauza unei accidentări. 

Dunărea: Bogdan Alexandru Popa - portar; 

Ciprian Țapu, Valentyn Aleksiuk - Hildebrand Szabolcs, Orban Szilard - Pal Zsombor, Antal Elod - fundași; Anton Cristian Popa, Sergy Chernenko, Mykola Kolyada - Andriy Butochnov, Adrian Irimia, Anton Butochnov - Szocs Szabolcs, Lorincz Levente - atacanți.

De remarcat, echipa din Brașov, condusă de pe bancă de staff-ul tehnic cu care Dunărea începea sezonul trecut, a obținut a 18 -a victorie consecutivă. Mâine, vineri, 16 februarie, de la ora 18.30, este programat al doilea joc al restanței. Pentru a obține calificarea în semifinalele Campionatului Național de Seniori gălățenii trebuie să scoată punct(e) din jocul de vineri. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger