Home » , , , , , » FOTBAL: Galați - Brăila la barajul de promovare în Liga a III-a

FOTBAL: Galați - Brăila la barajul de promovare în Liga a III-a

Federația Română de Fotbal a stabilit, prin tragere la sorți, programul meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Spre deosebire de precedentele sezoane FRF a împărțit județele în grupe regionale, pe criteriul geografic, iar județul Galați a fost repartizat în Regiunea 7  alături de județele: Tulcea, Constanța, Buzău, Brăila și Vrancea, campioana județului Galați urmând să întâlnească la jocurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a una dintre campioanele județelor mai sus amintite.

În urma tragerii la sorți, transmisă în direct pe pagina de facebook a FRF, campioana județului Galați va întâlni în dubla pentru promovarea în Liga a III-a campioana județului Brăila. Turul barajului de promovare în Liga a III-a este programat să se dispute la data de 16 iunie, de la ora 18.00, în județul Galați, urmând ca returul să se dispute la data de 23 iunie, de la ora 17.30, în județul Brăila.

În Liga a IV-a Galați lupta pentru prima poziție este mai deschisă ca niciodată. Pentru locul care asigură prezența la baraj se luptă patru echipe: Unirea Braniștea, locul 1, 31 de puncte, CSU Dunărea de Jos, locul 2, 30 de puncte, Zimbrul Slobozia Conachi, locul 3, 30 de puncte și Gloria Ivești, locul 4, 28 de puncte, toate cu câte 12 jocuri disputate. La Brăila campioana de toamnă este Viitorul Ianca, urmată la trei puncte de cei de la CS Făurei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger