Home » » FUTSAL: Portarul gălățean Petrișor Toniță a marcat o ”dublă” în poarta celor de la FK Odorheiu Secuiesc

FUTSAL: Portarul gălățean Petrișor Toniță a marcat o ”dublă” în poarta celor de la FK Odorheiu Secuiesc


Liga I de futsal a revenit în acest weekend cu jocurile din etapa a XV-a din sezonul regulat. În derby-ul etapei Autobergamo Deva a învins, scor 7 - 1, la pauză 1 - 1, FK Odorheiu Secuiesc, joc disputat la Odorhei. Pe lângă victoria la scor a echipei din Deva, campioana României, se remarca performanța portarului gălățean Petrișor Toniță. Goalkeper-ul echipei naționale a marcat din poartă în poartă, de două ori, în jocul de la Odorhei. Prima dată a trimis în poarta harghitenilor în minutul 32, pentru scorul 1 - 4, apoi în minutul 36 pentru 6 - 1. 

Petrișor Toniță a început să practice futsal la United Galați după ce şi-a ratat cariera de fotbalist, începută ca junior la Oţelul, clubul fanion al Galaţiului. Trecerea la futsal a fost întâmplătoare, nu ceva programat, mai ales că Toniţă a jucat ca atacant la Oţelul. Petrişor a jucat fotbal cu prietenii la teren mic, din postura de portar, unde a fost remarcat de unul dintre componenţii echipei de futsal, Viorel Cojoc. ”Am fost la Oţelul timp de şase ani, am început încă din clasa a patra. Tot ieşeam cu băieţii la fotbal, iar Viorel Cojoc m-a văzut la teren mic. El m-a întrebat dacă vreau să vin la futsal şi am încercat. Toţi m-au încurajat şi am luat-o pe drumul acesta. La Oţelul eram atacant, apoi am jucat mijlocaş stânga”, ne-a spus în urmă cu ceva timp portarul echipei naționale a României despre startul carierei sale.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger