Home » » FUTSAL: United a pierdut la Comisii disputa cu Informatica Timișoara

FUTSAL: United a pierdut la Comisii disputa cu Informatica Timișoara


După mai multe amânări Federația Română de Fotbal, prin Comisia de Disciplină, a anunțat un verdict în cazul Informatica Timișoara - United. Conform unui comunicat postat pe site-ul de competiții al FRF clubul gălățean a pierdut jocul prin neprezentare, scor 5 - 0, și va avea de achitat o amendă de 4.000 de lei.În baza art. 79/1 din RD coroborat cu art. 13.1 din ROC-Futsal, se sancționează clubul "CS United Galați" cu pierderea jocului (5-0) în favoarea echipei "Informatica Timișoara" și va suporta o penalitate sportivă de 4000 lei”, se arată în comunicatul FRF. 
 
În urma deciziei FRF United se menține pe locul patru în clasamentul la zi din Liga I cu 31 de puncte din 14 jocuri, golaveraj 71 - 32, în timp ce echipa din Timișoara, cu cele trei puncte câștigate preia prima poziție în clasament. Informatica conduce în Liga I de futsal cu 38 de puncte din 14 jocuri. 

Jocul dintre Informatica și United a fost programat inițial în debutul lunii noiembrie, însă echipa din Timișoara a cerut, și obținut amânarea jocului. Meciul a fost reprogramat de FRF la Sânnicolau Mare, dar United nu s-a prezentat. 

Altfel, pentru cluburile din Liga I se apropie debutul în acest an competițional. Prima dată se va juca o etapă din Cupa României, turul doi. United va juca în primul meci din anul 2018 pe terenul celor de la Bucovina Vicov, 18 februarie. Liga I se va relua în jurul datei de 25 februarie, cu jocurile din etapa a XV-a, iar United are programat joc pe terenul celor de la Dunărea călărași.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger