Home » , » FUTSAL: United reia luni, la Călărași, lupta pentru titlu în Liga I

FUTSAL: United reia luni, la Călărași, lupta pentru titlu în Liga I


După pauza de iarnă și participarea României al UEFA Futsal Euro 2018 echipele angrenate în primul eșalon din futsal revin la jocurile din Liga I. Vicecampionii de la United vor juca în prima etapă din 2018 la Călărași, luni, 26 februarie, de la ora 18.00,  pe terenul celor de la Dunărea, meci ce contează pentru etapa a XV-a, din totalul celor 18 din sezonul regulat. 

Jocul de pe terenul echipei pregătite de fostul vicecampion cu United Marian Șotîrcă este abordat de United de pe locul patru în prima ligă de futsal cu 31 de puncte din 14 jocuri, 11 puncte mai mult decât gazdele jocului de luni, Dunărea Călărași, locul 5, 20 de puncte. Meciul de luni va fi primul pentru United cu antrenorul portughez Vitor Hugo Costa pe banca tehnică.

După meciul de la Călărași vicecampionii de la United mai au de disputat trei jocuri până la finalul sezonului regulat din Liga I. În etapa a XVI-a, în jurul datei de 11 martie, United va juca pe teren propriu cu Muncitorul Reșița, urmând ca prima parte a campionatului să fie încheiată cu două derby-uri, în etapa a XVII-a gălățenii vor juca pe terenul celor de la FK Odorheiu Secuiesc, iar sezonul regulat va fi încheiat pe teren propriu contra celor de la Informatica Timișoara. 

La finalul sezonului regulat, 18 etape, primele șase echipe vor juca în play-off, iar celelalte în play-out. Echipele calificate în play-off vor fi împărțite în două grupe semifinale de trei echipe. În Grupa A vor evolua echipele clasate pe locurile 1, 3 și 6 la finalul sezonului regulat, acestea vor primi câte 3, 1 și 0 puncte, în timp ce în Grupa B vor juca echipele clasate pe locurile 2, 4, 5 de la finalul sezonului regulat, cu câte 3, 1 sau 0 puncte. Primele clasate din cele două grupe vor juca în finală după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, cu trei jocuri pe terenul echipei cu o clasare superioară la finalul sezonului regulat. Locurile doi de la finalul grupelor se vor întâlni în finala mică.

Înaintea ultimei părți a sezonului regulat United este pe locul patru în clasament cu 31 de puncte din 13 jocuri. Informatica Timișoara conduce în Liga I cu 38 de puncte, echipa din Timișoara a preluat șefia după ce a câștigat la Comisii meciul cu United, Autobergamo Deva este pe locul doi cu 36 de puncte, FK Odorheiu Secuiesc ocupă locul trei cu 35 de puncte, iar United încheie pluton fruntaș, locul patru, cu 31 de puncte.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger