Home » » FUTSAL: United revine la jocurile din Liga I la finalul lunii februarie

FUTSAL: United revine la jocurile din Liga I la finalul lunii februarie
Comisia de Futsal din cadrul Federației Române de Fotbal a anunțat programul după care se vor disputa ultimele etape din returul sezonului regulat din prima ligă. Prima din cele patru etape rămase de jucat, etapa a XV-a, se va juca în jurul datei de 25 februarie, etapă în care United va juca pe terenul celor de la Dunărea Călărași. Pe teren propriu United va juca primul meci la data de 11 martie, cu Muncitorul Reșița. Penultima etapă din sezonul regulat este programată pentru 25 martie, United va juca pe terenul celor de la FK Odorheiu Secuiesc, iar sezonul regulat se va încheia la data de 7 aprilie, când la Galați United va juca cu Informatica Timișoara.

 La finalul sezonului regulat, 18 etape, primele șase echipe vor juca în play-off, iar celelalte în play-out. Echipele calificate în play-off vor fi împărțite în două grupe semifinale de trei echipe. În Grupa A vor evolua echipele clasate pe locurile 1, 3 și 6 la finalul sezonului regulat, acestea vor primi câte 3, 1 și 0 puncte, în timp ce în Grupa B vor juca echipele clasate pe locurile 2, 4, 5 de la finalul sezonului regulat, cu câte 3, 1 sau 0 puncte. Primele două clasate din cele două grupe vor juca în finală după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, cu trei jocuri pe terenul echipei cu o clasare superioară la finalul sezonului regulat. Locurile doi de la finalul grupelor se vor întâlni în finala mică, iar finala pentru medaliile de bronz se va disputa în sistem tur - retur.

Înaintea părții secunde a campionatului Ligii I United este pe locul patru în clasament cu 31 de puncte din 13 jocuri. Autobergamo Deva conduce în Liga I cu 36 de puncte din 14 jocuri, FK Odorheiu Secuiesc este pe doi cu 34 de puncte din 14 jocuri, iar Informatica Timișoara ocupă locul trei cu 35 de puncte din 13 jocuri.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger