Home » » Gălățeanul David Asandei este primul selecționer al echipei naționale feminine de futsal

Gălățeanul David Asandei este primul selecționer al echipei naționale feminine de futsalDavid Asandei, antrenorul cu care United Galați a obținut cele mai bune performanțe din istorie a fost numit în funcția de selecționer al echipei naționale feminine de futsal, conform unui anunț al Federației Române de Fotbal. Prima acțiune a naționalei feminine de futsal este programată în luna iulie cu două meciuri amicale contra echipei naționale similară a Repuiblicii Moldova. 

Cu David Asandei antrenor United a jucat de două ori în finala campionatului Ligii I, ultima oară chiar sezonul trecut, în palmaresul tehnicianului gălățean mai figurează alte trei participări în finala Cupei României. 

Din Galați susceptibile de a fi convocate la recent înființata echipă națională sunt fetele de la FC Universitatea Galați - singurul club de fotbal feminin din regiune. De altfel, una dintre ”pantere” Carmen Marcu a participat împreună cu echipa națională a României la Jocurile Olimpice de Tineret, Argentina 2018.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger