Home » , » Gloria Ivești a încheiat pe locul trei Cupa de Iarnă. ”Au fost meciuri mai mult pentru pregătirea fizică”

Gloria Ivești a încheiat pe locul trei Cupa de Iarnă. ”Au fost meciuri mai mult pentru pregătirea fizică”


Dintre cele patru echipe participante la turneul final de la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea” două au fost la a doua participare consecutivă, Gloria Ivești și Zimbrul Slobozia Conachi. Despre participarea la actuala ediție a competiției organizate în memoria fostului mare arbitru internațional Nicolae Rainea am vorbit cu Sebastian Bobocea președintele de la Gloria Ivești. 

”Au fost meciuri mai mult pentru pregătirea fizică, adversarii jucând cu dăruire, pentru că vor și ei să confirme. Îi cunosc, am remarcat câţiva jucători de la ei. Am pierdut primele meciuri, dar am câștigat ultimul joc cu cei de la Quantum Club Galați, turneul l-am încheiat pe locul trei. Titlul de golgheter al turneului final a fost câștigat de Claudiu Racoviță, la fel ca la turneul zonal de Tecuci. Au fost ambiții mari, doar noi am știut că e o competiție amicală, a fost o competiție frumoasă”, ne-a spus Sebastian Bobocea. 

Lotul folosit de Gloria Ivești la turneul final de la Cupa de Iarnă: Robert Covâț, Nistor Tudosă, Iulian Ion, Gheorghe Iordache, Mădălin Lupu, Marian Alecsandrescu, Claudiu Racoviță, Marian Racoviță, Victor Matei, Lucian Tiron, Alexandru Sava, Marian Cristea.  

După jocurile de la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea” echipa din Ivești, locul patru în clasamentul din Liga a IV-a la finalul turului, va continua pregătirile pentru retur: ”Vom continua antrenamentele pe plan local, urmând să luăm legătura cu câteva echipe din Liga a III-a, tocmai pentru a vedea la ce nivel ne situăm acum”, a spus președintele Sebastian Bobocea despre pregătirile pentru retur. În prima etapă din returul Ligii a IV-a, 11 martie, Gloria Ivești va juca pe terenul celor de la Viitorul Umbrărești.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger