Home » , , » HANDBAL: CSU Danubius joacă sâmbătă la Cisnădie în Liga Florilor

HANDBAL: CSU Danubius joacă sâmbătă la Cisnădie în Liga Florilor


După ce la finalul săptămânii au susținut meciurile din turul inaugural al Cupei României, echipele din Liga Florilor revin la finalul acestei săptămâni la jocurile din Liga Națională de Handbal Feminin. Echipa feminină CSU Danubius va juca în etapa din finalul acestei săptămâni, etapa a XVII-a, pe terenul celor de la Măgura Cisnădie, sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 18.00.  

CSU Danubius a pierdut ultimele șase jocuri disputate în Liga Florilor, ca urmare a celor șase jocuri consecutive fără victorie echipa gălățeană este pe locul 12 în LNHF, cu 12 puncte din 16 jocuri, și are mare nevoie de puncte pentru a părăsi zona locurilor cu implicații la retrogradare. Adversarele de sâmbătă ale gălățencelor sunt pe locul patru în Liga Florilor cu 31 de puncte din 16 jocuri. Meciul tur din LNHF a fost pierdut de CSU Danubius la un gol diferență, scor 20 - 21. După jocul de la Cisnădie pentru CSU Danubius urmează un meci foarte important pentru salvarea de la retrogradare, miercuri, 28 februarie, de la ora 17.00, echipa gălățeană va juca cu Rapid București, echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger