Home » , , » HOCHEI: Juniorii sub 18 ani de la Dunărea joacă în weekend la Galați

HOCHEI: Juniorii sub 18 ani de la Dunărea joacă în weekend la GalațiPe lângă jocul dintre seniorii de la Dunărea și Progym Gheorgheni Patinoarul Dunărea din Galați găzduiește în acest weekend alte două jocuri de hochei ambele în Campionatul Național al juniorilor I, sub 18 ani. Sâmbătă, 3 februarie, de la ora 18.30, și duminică 4 februarie, începând cu ora 9.30, juniorii sub 18 ani de la Dunărea Gladiators Galați vor întâlni echipa similară a Clubului Sportiv Școlar Gheorgheni.  

Înaintea celor două jocuri Dunărea este pe locul patru în clasament cu două puncte obținute în șase jocuri, în timp ce echipa din Gheorgheni este pe locul doi în clasamentul din CN juniori I cu 16 puncte acumulate în 12 jocuri disputate. În acest sezon Dunărea și CSȘ Gheorgheni s-au întâlnit de două ori, ambele jocuri disputate la Gheorgheni. Unul dintre meciuri a fost câștigat de harghiteni cu scorul 7 - 2, în timp ce Dunărea s-a impus în al doilea joc, scor 4 - 3, după o repriză suplimentară de prelungiri.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger