Home » , , » Jarvis Threatt, primul triple - double al sezonului pentru Phoenix

Jarvis Threatt, primul triple - double al sezonului pentru Phoenix

Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Pe lângă performanța colectivă a echipei din etapa a XVII-a, rundă în care Phoenix a învins, scor 93 - 85 (22 - 25, 24 - 18, 20 - 20, 27 - 22), pe teren propriu vicecampioana Steaua București, din jocul de sâmbătă se remarcă prestația fundașului Jarvis Threatt. Sportivul american de 24 de ani a reușit, în premieră pentru Phoenix în acest sezon, și probabil în premieră în Liga Națională, triple - double. Jocul cu vicecampionii au fost încheiat de Jarvis Threatt cu 15 puncte marcate, 11 pase decisive și 12 recuperări, 29 de unități de eficiență.

Ultimul triple - double  în LNBM i-a aparținut lui Monyea Pratt, CSU Sibiu,  în victoria, scor 81 - 73 cu SCM Timișoara. Americanul ce evoluează pentru echipa din Sibiu a încheiat jocul cu cu 14 puncte, 12 recuperări și 10 pase decisive, 34 de unități indice de eficiență.

Triple - double: linia statistică a unui jucător care a realizat double figures pentru categoriile: puncte marcate, recuperări, pase decisive, a marcat minimum 10 puncte, a reușit minimum 10 recuperări și a oferit minimum 10 pase deisive.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger