Home » , » Juraj Durkech: ”Succes echipei din Galați în ultimele meciuri din sezonul regulat, poate vor juca în play-off”

Juraj Durkech: ”Succes echipei din Galați în ultimele meciuri din sezonul regulat, poate vor juca în play-off”Hocheiștii de la Dunărea au încheiat meciurile din deplasare din sezonul regulat al Campionatului Național de Seniori cu o înfrângere, scor 2 - 4, la Gheorgheni cu Progym. Legat de jocul din Harghita fundașul de la Progym, Juraj Durkech, fost campion cu Dunărea, ne-a declarat: ”Pentru noi a fost un meci destul de greu, echipa din Galați a patinat bine, și au jucat foarte bine forchecking. Noi am avut mai mult noroc când am marcat golurile. Despre situația de la Dunărea nu știu nimic, dar doresc mult succes echipei din Galați în ultimele meciuri din sezonul regulat și poate vor juca în play-off”, ne-a spus Juraj Durkech.  

După înfrângerea de la Gheorgheni în clasamentul din Campionatul Național de Seniori Dunărea este pe locul cinci cu 32 de puncte din 28 de jocuri, un punct și un joc mai puțin decât echipa de pe locul patru Steaua București, 33 de puncte, 29 de jocuri. Până la încheierea sezonului regulat cele două adversare pentru locul de play-off mai au de jucat cu Corona Brașov. Dunărea, la Galați, 15 și 16 februarie, Steaua, la Brașov, 19 februarie, meciul fiind chiar ultimul din sezonul regulat al Campionatului Național de Seniori. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger