Home » , , , , , » La finalul lunii februaruie se stabilește programul meciurilor din barajul de promovare în Liga a III-a

La finalul lunii februaruie se stabilește programul meciurilor din barajul de promovare în Liga a III-aFederația Română de Fotbal a anunțat data la care va avea loc împerecherea echipelor, tragerea la sorți, pentru barajul de promovare în Liga a III-a. Miercuri, 28 februarie, de la ora 9.30, în direct pe pagina de facebook a FRF, se va stabili adversara campioanei județene Galați în dubla de promovare în Liga a III-a. 

Câștigătoarea Ligii a IV-a Galați va juca la baraj cu una dintre campioanele județene din: Tulcea, Constanța, Buzău, Brăila sau Vrancea. Cele două jocuri sunt programate să se dispute la data de 16 iunie, ora 18:00, turul, și 23 iunie, ora 17:30, returul. 

În Liga a IV-a Galați lupta pentru prima poziție este mai deschisă ca niciodată. Pentru locul care asigură prezența la baraj se luptă patru echipe: Unirea Braniștea, locul 1, 31 de puncte, CSU Dunărea de Jos, locul 2, 30 de puncte, Zimbrul Slobozia Conachi, locul 3, 30 de puncte și Gloria Ivești, locul 4, 28 de puncte, toate cu câte 12 jocuri disputate.
La Brăila campioana de toamnă/iarnă este Viitorul Ianca, urmată la două puncte de cei de la CS Făurei, în Tulcea lider după prima parte a sezonului este echipa Șoimii Topolog cu cinci puncte avans față de echipa de pe locul doi Abrumin Măcin. CS Medgidia conduce în Constanța două puncte avans față de cei de la Viitorul Fîntînele, locul doi. La Buzău conduce SCM Gloria Buzău, două puncte mai mult decât cei de la Voința Lanurile. Campionatul Ligii a IV-a din Vrancea se deosebește de celelalte din regiune. Primul eșalon fotbalistic județean se numește Superliga Altdorf Tehnic, iar echipele sunt împărțite în tei grupe. Liderii din clasamentele intermediare din cele trei grupe sunt: Sportul Ciorăști, CSC Dumbrăveni și Mausoleul Mărășești.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger