Home » , , » SC Oțelul a renunțat la cantonamentul din Antalya!

SC Oțelul a renunțat la cantonamentul din Antalya!


Gruparea gălățeană de Liga a III-a Suporter Club Oțelul anunță, aici, modificări în programul de pregătire. Astfel, clubul suporterilor a renunțat la stagiul de pregătire din Turcia, Antalya.

”Conducerea SC Oțelul Galați, în urma unei analize profunde din punct de vedere financiar, a luat decizia de a renunța la cantonamentul programat în Antalya pentru a nu afecta bugetul clubului destinat pentru partea secundă a campionatului. Considerăm că este o hotărâre oportună și în concordonanță cu principiile și valorile în baza cărora a fost fondat clubul, stabilitatea financiară fiind un pilon de bază în proiectul de renaștere și dezvoltare al stindardului fotbalului gălățean. Departamentul sportiv al SC Oțelul Galați va perfecta în perioada următoare programul jocurilor de verificare până la reluarea sezonului competițional, astfel încât programul echipei să își continue planul trasat de staff-ul tehnic”, se arată în comunicatul postat pe site-ul clubului.
 Altfel, miercuri, 7 februarie, SC Oțelul are programat primul meci de pregătire din actuala perioadă pre - competițională. De la ora ora 11.00, pe stadionul Siderurgistul, echipa gălățeană va juca cu Dacia Unirea Brăila, Liga a II-a.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger