Home » » VOLEI: Trei puncte cu emoții pentru Arcada

VOLEI: Trei puncte cu emoții pentru Arcada


Echipa de volei masculin Arcada Galați a avut emoții în a-și adjudeca toate cele trei puncte din jocul de pe teren propriu cu Unirea Dej. Arcada a câștigat jocul cu cei de la Dej cu scorul 3 - 1, după ce a salvat două mingi de 0 - 2

Dejenii au intrat mai bine în meci și și-au adjudecat primul set al jocului cu socrul 25 - 21, după un parțial în care Unirea s-a aflat la conducere în cea mai mare parte din set. După 8 - 6 la primul timp tehnic de odihnă, clujenii mai aveau un punct avantaj la cea de a doua întrerupere tehnică a jocului, scor 15 - 16. Arcada a avut o ușoară revenire, scor 20 - 21, dar oaspeții s-au impus în final cu scorul 25 - 21. Soarta celor trei puncte s-a decis în setul secund câștigat de Arcada cu scorul 27 - 25. După un ser echilibrat, în care cele două echipe au alternat la conducere, 8 - 6 Arcada la primul timp tehnic, 16 - 12 Unirea Dej la al doilea timp intermediar. Momentul psihologic al setului, și al jocului, s-a consemnat în finalul parțialului secund. Conduși cu 1 - 0 la seturi, în pericol de a pierde unul din cele trei puncte puse în joc, gălățenii au salvat două mingi de 0 - 2. Unirea Dej a condus cu 24 - 22, Arcada a egalat la 24, cu Gontariu principalul tunar, Marian Bala a servit un as și Arcada a avut minge de set. Punctul de set al gălățenilor a fost anulat în prima fază de oaspeți, care au egalat la 25, dar Spânu a trecut din nou în avantaj Arcada, scor 26 - 25, și un atac afară al echipei din Dej au întors soarta setului și a celor trei puncte. La scorul 1 - 1 au urmat două seturi în care Arcada a defilat câștigate de gălățeni cu 25 - 15 și 25 - 12.  

Arcada: Nikola Kovacevic, Filip Despotovski, Marian Bala, Ferreira Rangel, Adrian Gontariu, Andrei Spânu, Neven Majstorovic - libero. Au mai jucat: Șerban Pașcan și Liviu Cristudor. Rezerve: Alexandru Zahar, Alex Lefterache, Luka Slujagic, Dmytro Filipov, Adrian Feher. Antrenori: Nicu Harabagiu și Marian Apăostu. 

În clasamentul Diviziei A1 Arcada este pe locul trei cu 43 de puncte, la 10 puncte în spatele liderului Steaua București. Sezonul regulat din Divizia A va fi încheiat de Arcada în această săptămână cu două jocuri în deplasare. Prima dată, miercuri, 14 februarie, Arcada va juca pe terenul liderului, Steaua București, urmând ca faza I a campionatului să fie încheiată de gălățeni cu un joc  pe terenul celor de la SCM U Craiova.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger