Home » , , » BASCHET: Florin Nini, antrenorul echipei naționale masculine sub 16 ani

BASCHET: Florin Nini, antrenorul echipei naționale masculine sub 16 ani


În ședința din 26 martie, Consiliul Director al Federației Române de Baschet a aprobat propunerile pentru echipele naționale de juniori. Cu unanimitate de voturi, antrenor al echipei naționale masculine sub 16 ani, a fost ales Florin Nini, președintele și antrenorul echipei de  LNBM Phoenix Galați.

Prima competiție majoră la care România U 16 va participa, sub comanda lui Florin Nini, este FIBA U 16 European Championship (Campionatul European), Divizia B. Turneul se va disputa între 9 și 18 august, la Sarajevo, în Bosnia, iar România va juca în grupa A alături de selecționatele: Italiei, Luxemburgului, Portugaliei, Suediei și Marii Britanii.   

Florin Nini a mai antrenat în trecut echipa națională de senioare a României, cu care a participat la Campionatul European FIBA EuroBasket Women 2015, echipele naționale masculine sub 18 și sub 16 ani ale României, cât și echipa națională masculină universitară, cu care a participat la Jocurile Mondiale Universitare 2017.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger