Home » , , » BASCHET: Phoenix a depășit suta în victoria cu Poli Iași

BASCHET: Phoenix a depășit suta în victoria cu Poli IașiEchipa masculină de baschet Phoenix Galați a debutat miercuri în faza a II-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Gălățenii evoluează în partea secundă a campionatului în grupa 7 - 12, grupă de recalificare în paly-off-ul LNBM. În primul meci al fazei secunde echipa pregătită de Florin Nini a jucat pe teren propriu cu cei de la Poli Iași, echipă nou promovată în Liga Națională, joc câștigat de gălățeni cu scorul 109 - 72.  Ieșenii au evoluat cu jumătate de echipă, din cauza problemelor financiare, rotația lor a fost de doar 7 jucători

 Echipa lui Florin Nini s-a încălzit mai greu și a cedat primul sfert al jocului, după primele zece minute de joc oaspeții aveau avantaj, scor 21 - 24. Imediat după reluarea jocului în sfertul secund Phoenix, prin Gugino și Artino,  a reușit un parțial 6 - 0 cu care s-a instalat la conducere, scor 27 - 24. Iașiul a revenit și s-a apropiat la un punct, scor 27 - 26, însă Phoenix a replicat cu un 12 - 0, parțial cu care s-a instalat la conducere 39 - 26. La pauza mare avantajul Phoenix era de 14 puncte, scor 56 - 42, după victoria gălățeană cu scorul 35 - 18. Partea secundă s-a desfășurat după aceleași coordonate, Phoenix avea avantaj de 27 de puncte, scor 86 - 59 după primele trei sferturi ale jocului, iar ultimul parțial a fost câștigat de gălățeni cu scorul 23 - 13 (+39 Phoenix).

Tony Gugino a încheiat jocul în double - double după cele 15 puncte marcate și 11 recuperări, iar cel mai bun marcator al jocului a fost Artino cu 31 de puncte. David Stan s-a remarcat cu cele 13 puncte marcate în 14.09 minute jucate, Jarvis Threatt a marcat 10 puncte, Mihai Măciucă  a reușit 9 puncte, Miiler și Hadzifezovic au marcat câte opt puncte, Kalve a marcat 7 puncte, Petrișor 5, iar Dragoș Andrei 3.  

În clasament, după victoria cu Poli Iași, Phoenix este pe locul doi în grupa 7 - 12 cu linia statistică 11/12. Pentru gruparea gălățeană urmează un nou joc pe teren propriu sâmbătă, 31 martie, de la ora 19.00, cu Timba Timișoara.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger