Home » , , » BASCHET: Phoenix joacă sâmbătă cu SCMU Craiova, finala pentru locul 7 la finalul fazei I din LNBM

BASCHET: Phoenix joacă sâmbătă cu SCMU Craiova, finala pentru locul 7 la finalul fazei I din LNBMEchipa de baschet masculin Phoenix Galați revine pe parchetul Sălii Sporturilor Dunărea cu ultimul joc din sezonul regulat al LNBM. Sâmbătă, de la ora 19.00, imediat după jocul din Divizia A1 masculină de volei dintre Arcada Galați și SCMU Craiova, echipa pregătită de Florin Nini va juca cu SCMU Craiova, finala pentru stabilirea locului șapte la finalul fazei I din Liga Națională.  

Înaintea ultimei etape din sezonul regulat Phoenix și SCMU Craiova împart poziția a șaptea în clasamentul din LNBM. În 21 de jocuri disputate cele două echipe au acumulat câte 31de puncte, 10 victorii - 11 înfrângeri, echipa care va câștiga meciul de sâmbătă va intra de pe primul loc în grupa valorică 7 - 12, faza secundă a Ligii Naționale. Phoenix revine în ”Polivalentă”, după exilul de săptămâna trecută din Arena de Baschet, unde a pierdut, la limită, jocul cu campionii de la U BT Cluj - Napoca.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger