Home » , , » BASCHET: Phoenix a trecut de Timba și și-a securizat locul de play - off

BASCHET: Phoenix a trecut de Timba și și-a securizat locul de play - offVictoria de care avea nevoie pentru a obține calificarea în play-off a fost obținută de Phoenix din chiar prima încercare. În etapa a II-a din grupa 7 - 12 LNBM echipa pregătită de Florin Nini a învins, scor 80 - 70, Timba Timișoara. La fel ca în precedentul joc din grupa de recalificare în play-off Phoenix a început meciul mai greu, Timba a condus în mare parte din primul sfert, gălățeni au egalat cu un minut înainte de prima pauză, scorul primului parțial, 21 - 18, a fost stabilit după o aruncare marcată de afară de Mihai Grecu pe sirenă.

Sfertul secund a fost început de Phoenix cu un alt coș marcat de afară, Dragoș Andrei a marcat de trei puncte și a desprins echipa gălățeană la două posesii, scor 24 - 18. Imediat gălățenii au reușit un parțial 6 - 0 cu care s-au desprins la +10. La pauza mare Phoenix a intrat în avantaj de 11 puncte, scor 49 - 38. În sfertul trei s-a înregistrat scorul maxim, 58 - 43, +18 Phoenix, în timp ce ultimul parțial a fost cedat de gălățeni cu scorul 13 - 14.

Cel mai bun marcator de la Phoenix a fost Phillip Miller cu 17 puncte, urmat de Artino 16 puncte și Gugino 12 puncte. Căpitanul a încheiat meciul în ”double - double” pe lângă cele 12 puncte Gugino a reușit și 10 recuperări. Pentru Phoenix au mai marcat: Dragoș Andrei 9 puncte, Kalve și Pavlovic câte 8, Hadzifezovic 4, Grecu și Petrișor câte 3.

În clasamentul grupei 7 - 12 LNBM Phoenix este pe locul doi cu 12/12. Gălățenii și-au asigurat prezența în faza următoare a Ligii Naționale play - off. Următorul joc al echipei lui Florin Nini este programat pentru marți, 3 aprilie, de la ora 17.00, pe terenul celor de la Dinamo București, ultima clasată din grupă. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger