Home » » Carmen Marcu - selecționată în echipa națională pentru Turul de Elită al CE U 17 din Olanda

Carmen Marcu - selecționată în echipa națională pentru Turul de Elită al CE U 17 din OlandaImediat după jocul din Cupa României dintre FC Universitatea și Fair Play - București, meci ce este programat să se dispute la Galați sâmbătă, 17 martie, de la ora 13.00, ”pantera” Carmen Marcu se va alătura echipei naționale sub 17 ani pentru o acțiune ce se va desfășura între 18 și 31 martie. Prima dată ”tricolorele” vor susține un stagiu de pregătire între 18 și 21 martie, urmând ca din 22 martie să participe la Turul de Elită al Campionatului European sub 17 ani din Olanda. 

Altfel, pentru FC Universitatea perioada precompetițională se apropie de final, la data de 24 martie,  de la ora 15.00, echipa secundă va juca primul meci din anul 2018 pe terenul celor de la Real 3 Craiova, în timp ce echipa de senioare va juca duminică, 25 martie, de la ora 10.00, tot la Craiova, dar cu echipa secundă, Real 2, a clubului din Craiova.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger