Home » , , , » CSU ”Dunărea de Jos” a realizat scorul etapei a 15-a în Liga a IV-a

CSU ”Dunărea de Jos” a realizat scorul etapei a 15-a în Liga a IV-a


Liderul din Liga a IV-a Galați CS Universitatea ”Dunărea de Jos” a realizat scorul etapei a 15-a în Liga a IV-a Galați. Studenții profesorului Cătălin Savu au jucat pe terenul care ar trebui să aibă iarbă al stadionului Dunărea cu cei de la Viitorul Umbrărești. Chiar dacă cu o etapă înainte echipa din Umbrărești a remizat alb pe teren propriu cu Gloria Ivești, cei de la Universitatea au administrat un 6 - 0 grupării de la jumătatea clasamentului. 

Adrian Grigoraș  a marcat de trei ori în jocul cu Viitorul din Umbrărești, Anastasie, Antofe și Chiciuc - au completat lista marcatorilor pentru CSU ”Dunărea de Jos”. Meciul a fost început de profesorul Cătălin Savu cu formula: Măstăcan - Apostol, Antofe, Florea, Hilohi, Anastasie, Ignat, Țuiu (Perju), Chiciuc (Serea), Grigoraș, Gârleanu (Stancu).  

”Am întâlnit o echipă bine așezată în teren, dispusă la efort, cu Cătălin Curteanu căpitanul și antrenorul din teren al echipei. o echipă care în etapa precedentă a remizat  0 - 0 pe teren propriu cu Gloria Ivești. Pentru noi urmează un meci greu la Braniștea, mergem la victorie, toate jocurile le abordăm la victorie”, ne-a spus antrenorul liderului profesorul Cătălin Savu. 

CSU ”Dunărea de Jos” Galați conduce în Liga a IV-a Galați cu 36 de puncte din 14 jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi Zimbrul Slobozia Conachi, cele două echipe sunt departajate de golaveraj, CSU 71 - 12, Zimbrul 60  -19. Pentru studenți urmează derby-ul de la Braniștea cu Unirea. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger