Home » , , » Florin Nini: ”Avem nevoie de ajutor, avem nevoie de continuitate, avem nevoie de siguranță”

Florin Nini: ”Avem nevoie de ajutor, avem nevoie de continuitate, avem nevoie de siguranță”

După victoria de prestigiu de la Timișoara, din etapa a 20-a din LNBM, președintele CS Phoenix Galați, Florin Nini, a lansat un nou semnal către autoritățile locale, în ceea ce privește repartizarea bugetelor către cluburile sportive. ”Nu putem singuri, de aceea cred că de acesta dată cei în măsură, trebuie să înțeleagă că avem nevoie de ajutor, avem nevoie de continuitate, avem nevoie de siguranță”.  

Altfel, pentru Phoenix urmează meciul de pe teren propriu cu campionii de la U BT Cluj - Napoca. Din cauza unui concert al Loredanei și un concurs de dans sportiv, meciul nu se va putea disputa la Galați, în Sala Sporturilor Dunărea. Confruntarea cu campionii a fost mutată la București, în Arena de Baschet, urmând să fie transmisă în direct de FRB TV, canalul de youtube al Federației Române de Baschet.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger