Home » , , » FOTBAL: Întăriri din Liga a III-a la Zimbrul Slobozia Conachi

FOTBAL: Întăriri din Liga a III-a la Zimbrul Slobozia Conachi


Echipele din Liga a IV-a Galați se pregătesc de partea decisivă a sezonului, returul. Una dintre echipele cu șanse în câștigarea titlului, Zimbrul Slobozia Conachi, locul 3 cu 30 de puncte, un punct în spatele liderului Unirea Braniștea, a profitat de retragerea din eșalonul trei a celor de la Valea Mărului și a transferat doi jucători de la gruparea vălmăreană, Cristian Frunză și Emanoil Dodan, conform antrenorului echipei Florin Anghel.

Tehnicianul echipei din Slobozia Conachi ne-a vorbit și despre perioada de pregătire din această pauză competițională:  ”Din cauza vremii și a terenurilor impracticabile, am jucat un singur meci amical. Adversari au fost cei de la Sportul Ciorăști, unul dintre liderii din Liga a IV-a Vrancea. Am câștigat jocul cu socrul 10 - 0. Încercăm să mai jucăm un meci pe ultima sută de metri”. De asemenea, în pauza de iarnă echipa din Slobozia Conachi, deținătoarea Cupei României - faza județeană Galați, și-a trecut în cont un nou trofeu județean, Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”.

La doar un punct în spatele liderului Ligii a IV-a, Unirea Braniștea, ”zimbrii”, prin vocea antrenorului Florin Anhgel, anunță că nu au ca obiectiv principal promovarea în Liga a III-a, dar dacă după primele etape din retur culoarul le va permite ”zimbrii” vor ataca promovarea în eșalonul superior.  ”În funcție de rezultatele din primele cinci - șase etape vom vedea ce strategie vom adopta. După cum știți în primele cinci - șase etape cele patru contracandidate vor juca între ele. În funcție de parcursul din aceste etape vom vedea ce va fi”, ne-a spus antrenorul Florin Anghel.
Referitor la barajul de promovare în Liga a III-a, unde campioana județului Galași va întâlni campioana din Brăila, antrenorul echipei din Slobozia Conachi ne-a spus: ”Va fi un baraj greu. Din ce am înțeles atât cei de la Ianca, cât și cei de la Făurei, primele două clasate din Liga a IV-a Brăila, își doresc să promoveze în Liga a III-a. Vom vedea ce va fi”. 
 
Returul Ligii a IV-a va debuta cu un prim derby, Zimbrul Slobozia Conachi va juca pe terenul liderului Unirea Braniștea.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger