Home » , , , , , » FOTBAL: Liderul deschide etapa a 15-a din Liga a IV-a. Gloria Ivești și Unirea Braniștea se întâlnesc în derby-ul etapei

FOTBAL: Liderul deschide etapa a 15-a din Liga a IV-a. Gloria Ivești și Unirea Braniștea se întâlnesc în derby-ul etapeiÎn Liga a IV-a Galați sunt programate sâmbătă și duminică meciurile din etapa a 15-a, etapa a II-a din retur. Cel mai important meci al etapei se va juca pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești, între două dintre cele patru echipe implicate în lupta pentru titlu, Gloria Ivești, locul 4, și campioana de toamnă Unirea Braniștea, locul 3. 

Etapa a doua din retur va fi deschisă de jocul liderului, CSU ”Dunărea de Jos” cu cei de la Viitorul Umbrărești. Meciul este programat să se dispute pe stadionul ”Dunărea”, sâmbătă, 17 martie, de la ora 12.00. Un alt meci interesant al etapei este programat pe stadionul Siderurgistul din Galați. Duminică, 18 martie, de la ora 12.00, pe stadionul Siderurgistul, viceliderul din Liga a IV-a, Zimbrul Slobozia Conachi va juca cu Agrostar Tulucești. Celelalte jocuri ale etapei: Juventus Toflea - Victoria Independența, Avântul Vânători - Muncitorul Ghidigeni, (17 martie, ora 12.00), Avântul Drăgănești - Quantum Club Galați (18 martie, ora 12.00). 

CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a Galați cu 33 de puncte din 13 jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi, Zimbrul Slobozia Conachi, cele două echipe fiind departajate de golaveraj, +53 CSU, +38 Zimbrul. Campioana de toamnă, Unirea Braniștea este pe locul trei cu 31 de puncte, iar plutonul fruntaș este încheiat de Gloria Ivești cu 29 de puncte.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger