Home » » FOTBAL: Metalosport începe returul cu minus opt puncte!

FOTBAL: Metalosport începe returul cu minus opt puncte!Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal anunță penalizarea cu încă două puncte a grupării gălățene din Liga a III-a FC Metalosport. Penalizarea este ca urmare a litigiului cu fostul antrenor Mihai Ciobanu. ”Clubul AFC Metalosport Galaţi este informat că în şedinţa Comisiei de Disciplină şi Etică din ziua de 7 martie 2018, a fost sancţionat cu o depunctare de 2 puncte pentru perioada 01.02.2018 - 27.02.2018 în dosarul 62/CD/2017”, este comunicatul, de aici, a Federației  Române de Fotbal.

Este a treia decizie de penalizare a clubului gălățean. La data de 17 ianuarie, Metalosport a fost sancționată cu minus patru puncte, iar la 14 februarie, s-au dictat alte două puncte de penalizare. Pentru a evita în continuare depunctarea, s-au chiar excluderea, clubul are termen până la data de 21 martie să facă dovada plății către fostul antrenor Mihai Ciobanu. ”Comisia a acordat termen în data de 21 martie 2018, ora 15:00 pentru dosarul 62/CD/2017, termen la care clubul debitor trebuie să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Ciobanu Mihai pentru a evita în continuarea depunctarea şi excluderea”, este comunicatul FRF.

Altfel, Metalosport debutează în returul Ligii a III-a  cu un deficit de minus opt puncte. Primul joc din retur este programat vineri, 9 februarie, de la ora 15.00, pe terenul celor de la CSM Roman.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger